lunes, 15 de marzo de 2010

COMITÉ

AE BELLSPORT
LLIGA de BÀSQUET

COMITÉ COMPETICIÓ

ACTA Nº 3 / 2009-10


El Comité de Competició de les Lligues de Futbol Sala i Bàsquet, organitzades per l’AE Bellsport, reunit el dia 15 de març de 2010, ha decidit:



BÀSQUET


• Avís a ARISTAI TEAM: El Sr. Carlos Andrés Campo Betancourt (nº3) està sancionat amb un partit de suspensió per la seva desqualificació a la passada jornada. No podrà jugar a la jornada 18 del proper diumenge 21 de març.

• Avís a ESPLUGUES CLIPPERS: El Sr. Jordi Guillem Sánchez Oiva (nº10) està sancionat amb un partit de suspensió per la seva desqualificació a la passada jornada. No podrà jugar a la jornada 18 del proper diumenge 21 de març.

• Partit LOS BLUNT – CB PILTRAFILLAS (jornada 17) : El resultat del partit és de 30-0 per inferioritat numèrica de l’equip CB PILTRAFILLAS. Es descompta la meitat del dipòsit tal i com marca el reglament a CB Piltrafillas y a LOS BLUNT se’l tornarà el import d’aquest partit.

• A TOTS ELS EQUIPS: Informem que no es podran fer més fitxatges ni jugar amb tríptic, a partir del proper diumenge 14 de març, jornada 17. Tal i com marca el Reglament (pàgina 5 punt 2) no es podran fer incorporacions a les 6 últimes jornades en lligues de 22 jornades. Per això, el termini per poder incorporar jugadors és el dissabte 13 de març. NO S’ACCEPTARÀ

No hay comentarios: