martes, 9 de marzo de 2010

NOTA

AE BELLSPORT
LLIGA de BÀSQUET

COMITÉ COMPETICIÓ

ACTA Nº 2 / 2009-10


El Comité de Competició de les Lligues de Futbol Sala i Bàsquet, organitzades per l’AE Bellsport, reunit el dia 8 de març de 2010, ha decidit:



BÀSQUET


• Partit LOS BLUNT – ESPLUGUES CLIPPERS (jornada 14): El resultat d’aquest partit és de 0-30 per alineació incorrecte del Sr. Raül Corchero Calvo a l’equip LOS BLUNT. Aquest jugador s’ha presentat a dues jornades (17 de gener i 7 de març), totes dues amb presentació de tríptic quan el reglament indica que a la segona jornada s’ha de tramitar fitxa.

• Partit BASF SOCOMEC – YUGUS (jornada 14) : El resultat del partit és de 30-0 per no presentar-se l’equip YUGUS. Es descompta la meitat del dipòsit tal i com marca el reglament. A Basf-Socomec se’l tornarà l’import d’aquest partit.

• A TOTS ELS EQUIPS: Informem que no es podran fer més fitxatges ni jugar amb tríptic, a partir del proper diumenge 14 de març, jornada 17. Tal i com marca el Reglament (pàgina 5 punt 2) no es podran fer incorporacions a les 6 últimes jornades en lligues de 22 jornades. Per això, el termini per poder incorporar jugadors és el dissabte 13 de març. NO S’ACCEPTARÀ CAP FITXA NI TRAMIT DE TRÍPTIC A PARTIR D’AQUESTA DATA.






Comitè Competició
L’Hospitalet 8 de març de 2010

No hay comentarios: